Helsingi hotellisurma põhjustas narkootikumina müüdud mürk

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotell GLO Helsingi kesklinnas
Hotell GLO Helsingi kesklinnas Foto: www.palacekamp.fi

Helsingi kesklinnas asuvas

lifestyle

-hotellis GLO aset leidnud imeliku surmajuhtumi ja tõsise mürgituse taga on üliohtlik aine.


Iltalehti andmetel oli tegemist kokaiinina müüdud ainega, mille tegelik koostis oli aga tapvalt mürgine. Esialgsete testide järgi oletati, et tegemist on heroiini baasil loodud ainega, kuid selle täpne koostis tehakse kindlaks kriminalistika laboratooriumis.

Ülemkomissar Kari Tolvanen kinnitas ajalehele Ilta-Sanomat, et tõenäoliselt oli ainet müüdud kui narkootikumi, ilmselt pakuti seda kokaiinina.

Aine päritolu kohta veel teateid pole. Ilta-Sanomate andmetel teab politsei aga mitut müüjat ja ostjat. Nende ülekuulamisega tegeleb narkopolitsei.

Eile suri GLO hotellis 27-aastane Soome mees ja seda vaatamata elustamiskatsetele, vahendas Iltalehti. Samasse seltskonda kuulunud 25-aastane eestlane viidi haiglasse, kuna ta oli kaotanud teadvuse. Haiglasse viidi kontrolli veel kolmaski mees.

«Haiglasse sõidutamise ajal oli 25-aastase mehe seisund tõsine, kuid nüüd ta toibub. Teist meest haiglas üksnes kontrolliti,» rääkis Helsingi politsei vägivaldsete kuritegude üksuses töötav komissar Kari Martikainen Iltalehtile.

Seltskonnal oli hotellis mitu tuba. Üks selle liikmetest kutsus välja kiirabi.

Politsei saabudes oli osa seltskonnast jõudnud lahkuda, kuid õhtuks oli politsei kõigiga ühendust saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles