Pihl: majandusaugu-erakonnad vajavad alternatiive

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pihl.
Jüri Pihl. Foto: Mihkel Maripuu

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehe Jüri Pihli sõnul vajab Eesti alternatiivi viimastel aastatel valitsenud poliitikale, mis on toonud meile enamikust riikidest rängema majanduslanguse.

Rahvaliidu ja sotside korraldatud ümarlaual «Erakonnademokraatia: mustad vs valged jõud?» esinenud Pihli sõnul on 15-protsendine majanduslangus viimasel ajal Eestit valitsenud poliitikute möödapanek.

Tema sõnul on vaja sellele majanduspoliitikale alternatiive. «Kuidas vältida seda, et kukuksime kunagi jälle 15-protsenti? Rääkida üleilmsest majanduskriisist ja sellest, et see tuli paratamatult, on vale,» ütles Pihl.

Tema sõnul ei räägita kuskil mujal maailmas nii suurest majanduslangusest ning kui jutt sellele asjaolule viia, toovad eestlased võrdluseks Läti, kus on olukord veel hullem. «Nagu muuga me ei ole üldse võimelised võrdlema,» lisas Pihl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles