Eriti Kurva Muusika Ansambel ja Üliõpilasteater teevad kabareed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

8. mail kell 22 mängib Tartu Üliõpilasteater (TÜT) koostöös Eriti Kurva Muusika Ansambli kvartetiga Vanemuise Teatrikohvikus kabaree-etendust «Joogem äädikat, härrased!» Etenduses osaleb ka Jane Milleri tantsutrupp.

Tegemist on jätkuga TÜT viimasele lavastusele «Artur ja Paul ehk Veidi enne maailma loomist». Tekstiloojateks taas Mehis Heinsaar ja Daniil Harms. Tuttavad on kaetenduse kujundajad rühmitusest IBUR (Margus Liivak ja Rasmus Karja).

Etendus keskendub suurele ja olulisele küsimusele: mis on õnn. Kust ta tuleb ja kuhu läheb? Kas õnn tuleb alati õigel ajal? Mis saab siis, kui õnne antakse inimesele kaasa tuhande aasta jagu? Ehk on inimesele oluline olla mõnda aega ka õnnetu? Miks mõnda inimest õnn/õnnetus sugugi maha ei taha jätta?

Kergelt melanhoolse kabaree-etenduse on lavastanud TÜT kunstiline juht Kalev Kudu. Mängivad Anu Viks, Kudrun Vungi, Andreas Aimse, Sven Paulus, Kristjan Kaljund, Indrek Tulp ja Peeter Piiri. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles