Laar pelgab Pihli kuriteoteatest lahvatanud skandaali jõudmist välismeediasse

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Peeter Langovits

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees Mart Laar peab Jüri Pihli poolt kaitsepolitseisse esitatud kuriteoteate tõttu lahvatanud skandaali äärmiselt kahetsusväärseks ning pelgab selle jõudmist välismeediasse.

Laari sõnul ei oska ta Pihli kuriteoteate sisu hinnata, kuid lausus, et sellest tekkinud skandaal on äärmiselt kahetsusväärne.

Ta lisas, et see alandab Eestis valijate usaldust valitsuse, riigikogu ja poliitkute vastu ning kindlasti ei tule see Eestile kasuks ka rahvusvahelisel tasemel.

«Kui ikka endine eriteenistuse juht ja ühe opositsioonilise erakonna juht esitab väidetavalt kaposse riigi peaministri kohta kaebuse, süüdistades teda riigireetmises, siis kahjuks küll, kardan, et sedalaadi uudised kipuvad rahvusvahelisse meediasse väga hästi jõudma,» märkis Laar.

Laar kutsus poliitikuid üles «mitte loopima üksteist poriga» ning rõhutas, et praegusel riigile raskel ajal peaksid kõik keskenduma Eesti asja ajamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles