Lugejad: minister ei tohiks lapsi piirivalve kopteriga huvireisile viia

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
21. juulil 2008. aastal Tallinnas Süsta tänaval asuvas piirivalvebaasis tehtud fotol läheb toonane siseminister Jüri Pihl ja põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder koos oma lastega kopterile ja siirduvad pooleteise tunni pikkusele patrull-lennule.
21. juulil 2008. aastal Tallinnas Süsta tänaval asuvas piirivalvebaasis tehtud fotol läheb toonane siseminister Jüri Pihl ja põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder koos oma lastega kopterile ja siirduvad pooleteise tunni pikkusele patrull-lennule. Foto: Erakogu

Valdav osa Postimees.ee tänases gallupis osalenud lugejatest on arvamusel, et ministritel ei ole sobilik oma lapsi piirivalve kopteriga huvireisile viia.

Sellisel seisukohal on 79,6 protsenti vastanutest. 20,4 protsenti vastanutest ei leia noorte lennundushuviliste piirivalve helikopteriga huvireisile viimises midagi halba.

Kella 22.50 seisuga oli arvamust avaldanud üle 2200 inimese.

Endine siseminister Jüri Pihl organiseeris piirivalve uue päästekopteri patrull-lennule selleks puhkuse ajal soovi avaldanud põllumajandusministri Helir-Valdor Seederi koos lastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles