Jürgen Ligi poeg pääses kriminaalasjast

Allan Keian
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigikogu liikme Jürgen Ligi mullu sügisel korduvalt vargil käinud alaealine poeg Rasmus pääses kriminaalsüüdistusest, sest prokurör otsustas kriminaalasja poisi nooruse pärast lõpetada, kirjutas SL Õhtuleht.

Pärast seda, kui ta poeg vargustelt tabati, lahkus reformierakondlane Jürgen Ligi parlamendist. Poliitik põhjendas seda sooviga poega kaitsta. «Isana tahan ma oma poega kaitsta, samas on selge, et sellisele teole ei ole õigustust. Leian, et praegu on minu kohus võtta aeg maha ja pühendada rohkem aega perele,» teatas Ligi novembris tehtud avalduses pärast rahvaesindajakohalt lahkumist. Kevadel kandideeris Ligi taas edukalt riigikokku. Tallinna prokurör Lea Pähkel otsustas eile saata Rasmus Ligi kuritegude kohta käiva materjali seisukohavõtuks alaealiste komisjoni, et poiss ei satuks karistusregistrisse ja sellega oma edaspidist elukäiku ei rikuks. Rasmus Ligi võeti kinni Tallinnas Stockmanni kaubamajas, kus turvamehed tabasid ta kahel päeval järjest koos sõpradega kalleid rõivaid varastamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles