Muhu võimuvõitlus jõudis rehvi läbitorkamiseni

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Muhus kääriv rahulolematus vallavalitsuse juhtidega võttis möödunud nädalal ootamatu pöörde, kui vallavalitsuse pooldajal lõiguti autokumm noaga läbi.

«Sada protsenti kindel ma muidugi pole, et just minu vallavalitsust pooldavad sõnavõtud selle teo põhjustasid, kuid kahtlaselt kokku sattusid need asjad küll,» lausus Muhu vallas elav Kalju Kepp Meie Maale.

Varem pigem vallavalitsuse juhtide vastasena silma paistnud mees on uue vallavalitsusega rahul ja seda Muhus ka selgesõnaliselt väljendanud.

«Avastasin möödunud nädalal ühel hommikul, et mul rendil oleva Volkswagen Golfi vasak esiratas on koduhoovis noaga läbi torgatud. Vaatasin, et auto on kahtlaselt vasakule kaldu ja esmalt arvasin, et ju on kumm tühjaks läinud. Kuid pumpamisest polnud mingit kasu ja siis avastasin torkekohad. Algul oli püütud kaks korda teisest kohast torgata, kuid kolmandal korral siis õnnestus,» kirjeldas Kalju Kepp pahatahtja kätetööd.

Politseisse ei kavatse mees pöörduda, kuna kahju polnud suur. «Varem pole mind niimoodi rünnatud, kuid kui sellised asjad korduvad, pöördun kindlasti politseisse,» kinnitas Kepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles