Bingo viie miljoni kroonine jackpot loositakse välja

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotomasin
Lotomasin Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Eesti Loto juhatus otsustas järgmisel kolmapäeval välja loosida Bingo Loto ajaloo ühe suurima lotovõidu, mis tänaseks ulatub 5,1 miljoni kroonini.


Bingo Loto suur jackpot on kogunenud viimase kahe kuu jooksul, mil võidusumma on jäänud välja loosimata.

Eesti Loto turundusjuht Kristi Liiguse sõnul kasvab oodatava võidusumma suurus järgmise kuue päeva jooksul veel. «Paljud inimesed ostavad lotopileti jõulu- ja aastavahetuse pühadekingiks, mistõttu võidusumma võib kasvada ligi 6 miljoni kroonini,» märkis Liigus.

«Mis on aga kindel - võidusumma loositakse järgmisel kolmapäeval igal juhul välja ning et see tuleb kindlasti Eestisse - veel selle aastanumbri sees saame uue, arvult 97 lotomiljonäri,» lausus Liigus.

Jackpoti väljaloosimise põhjuseks on Bingo Loto praeguse kolmeaastase tegevusloa lõppemine ning uue loa kehtimise algus järgmise aasta algusest.

Bingo Loto senine suurim peavõit summas 9 395 861 krooni loositi välja käesoleva aasta märtsis, kui jackpoti sai 38 aastane Merike, kes ostis võidupileti Tartu Sõbra Selverist.

Käesoleva aasta oktoobris võitis Bingo Loto 4 637 008 suuruse jackpoti 30-ndates aastates saarlarne, kes ostis võidupileti internetist. Kokku on Eestis Bingo Lotoga võitnud enam kui miljoni krooni üle 50 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles