Pärnu elanikud kahtlustavad noortekampa sarisüütamistes

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlenud hoone Pärnus. Pilt on illustreeriv.
Põlenud hoone Pärnus. Pilt on illustreeriv. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Nädalavahetusel ja selle nädala algul põlesid Pärnus Rääma linnaosas mitu tühjalt seisvat hoonet, kõik tulekahjud puhkesid varahommikul ja kõigis neis paikades tavatsevad aega veeta noortekambad.

Põlengud said alguses pühapäeval 20 minutit enne südaööd ning paaritunniste vahedega süttisid kuur Raba tänaval, tühi elamu Oja tänaval ja mahajäetud hoone Raba tänaval, kirjutab Õhtuleht.

Päästeamet kinnitab kõigi kolme tulekahju kohta, et need said alguse lahtise tule allikast,  politsei ja prokuratuur alles alustasid oma tööd ja tulekahjude põhjuste ja võimalike süütajate kohta midagi kindlat öelda veel ei oska. Kriminaalmenetlust on alustatud Oja tänaval toimunud kõrvalhoonepõlengu uurimiseks, teise kahe põlengu osas on kahju alles hindamisel ja seetõttu pole veel prokuratuuri teatel teada, millist menetlust alustatakse.

Neljapäeva öösel süttis kolmest põlenud hoonest umbes kilomeetri kaugusel Soome kodaniku BMW.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles