Fentanüüliärikad pesid narkoraha kasiinodes

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasiino
Kasiino Foto: Peeter Langovits.

Harju maakohus saatis täna vangi elukaaslastest mehe ja naise, kes äritsesid fentanüüliga ning pesid kuritegelikul teel saadud raha kasiinodes.

Kohus karistas Andrei Shumikhinit (51) seitsme aasta ja kaheksa kuu pikkuse vangistusega ning Anna Babilot (19) kuueaastase vangistusega, vahendab ERR Uudised.

Kohus konfiskeeris elukaaslastelt läbiotsimisel leitud 60 244 eurot ning 2000 euro väärtuses vara ehk televiisori, GPSi ja sukeldumisvarustuse.

Riigiprokuratuuri süüdistuse järgi tegeles Shumikhin vähemalt 2009. aasta aprillist kuni mullu detsembrini koos elukaaslase Babiloga fentanüüli müügiga ning sai kriminaaltulu vähemalt 496 300 eurot.

Shumikhin toimetas narkootikumide müügist saadud raha Tallinnas asuvatesse kasiinodesse ja ostis mängužetoone, mille viis hiljem tagasi kasiinode kassadesse, kust võttis välja sularaha, lastes seejuures kasiinodel väljastada väidetavaid hasartmänguvõite kinnitavaid tõendeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles