Laupäeval sattus liiklusõnnetustesse kolm ratturit

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattad.
Jalgrattad. Foto: Margus Ansu

Eilse päeva jooksul sai liikluses kannatada kolm jalgratturit.

Kella üheksa ajal hommikul toimus liiklusõnnetus Tapal, kus jalgratas, mida juhtis 75-aastane Mall, sõitis kõrvalteelt peateele ja sai löögi seal liikunud ja sõidueesõigust omanud sõiduautolt Peugeot 207, mida juhtis 18-aastane Johanna Linda. Jalgrattur toimetati Rakvere haiglasse.

Kella 17.25 ajal sattus jalgrattur õnnetusse Viljandis, kus J. Laidoneri, Kauba ja Lossi tänava ristmikul põrkas 26-aastase Väino juhitud jalgratas kokku sõiduautoga Alfa Romeo, mida juhtis 52-aastane Konstantin. Jalgrattur toimetati Viljandi haiglasse, kust ta peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile.

Kella 17.30 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Tallinna ringtee ja Assaku-Jüri maantee ristmikul, kus sõiduauto Subaru Legacy, mida juhtis 37-aastane Kuno, sõitis otsa eesõigusega liikunud jalgratturile. Jalgrattur, 41-aastane Teet, toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles