Valgamaal pidasid tähelepanelikud noormehed roolijoodiku kinni

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joobes juht peatati tänu tähelepanelikele noormeestele. Pilt on illustratiivne.
Joobes juht peatati tänu tähelepanelikele noormeestele. Pilt on illustratiivne. Foto: Caro / Scanpix.

Kaks vaprat noormeest pidasid möödunud nädalal väikeses Valgamaa külas kinni alkoholi tarvitanud autojuhi.

Möödunud reedel kella 12.10 paiku sai Lõuna prefektuur teate, et Valgamaal Palupera vallas Nõuni külas pidasid kaks noormeest, 19-aastane Kevin ja 19-aastane Hendrik, autotöökoja ees kinni ilmsete joobetunnustega 49-aastase Urmase.

Noormeeste sõnul sõitis Urmase juhtud Nissan neile vastassuunavööndis vastu ning nad said napilt nende suunas liikunud auto eest ära põigata. Noormehed sõitsid kahtlaseid manöövreid teinud autole järele ning pidasid remonditöökoja ees alkoholi tarvitanud mehe kinni, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Ilmselgete joobetunnustega mehe kontrollimisel selgus, et Urmasel puudus ka mootorsõiduki juhtimisõigus. Politsei toimetas alkoholi tarvitanud Urmase arestimajja.

Sündmuskohal käinud Otepää konstaablijaoskonna piirkonnavanem Jaanus Kokkonen tänab politsei nimel kogu südamest noormehi, kes alkoholi tarvitanud sõidukijuhi peatasid ning juhtimiselt kõrvaldasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles