Riigikogulane parkimisintsidendist: mina pole sõimelnud, see on poliitprovokatsioon

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Tuus
Marika Tuus Foto: Peeter Langovits

Majanaaber süüdistab keskerakondlasest riigikogulast Marika Tuus-Lauli ülbitsemises ja parkimiskoha hõivamises, Tuus-Laul väidab vastupidist: tema lastetuppa ei kuulu sellised väljendid ja tegemist on ilmselt poliitilise provokatsiooniga.

Pensionär Toomas kirjeldas Õhtulehele, et Marika Tuus-Laul parkis pühapäeval kella 14 ajal oma auto tema garaaži ette ja mees ei saanud oma abikaasa autot garaažist välja.

«Kui juhtisin tema (Tuus-Lauli – toim) tähelepanu sellele, et tal on ka endal garaaž, siis sain vastuse, mille sisu kokkuvõte võiks olla: «Ole vait, vanamees!»,» rääkis Toomas.

«Need sõnad, mida vanahärra mainib, on täielik provokatsioon - ma ei ole nii öelnud, ma ei ütleks ka kõige suuremale vaenlasele nii, sest mind on selliselt kasvatatud,» seletas Tuus-Laul, kelle sõnul oli Toomas parkinud oma auto sinna, kuhu tavaliselt jättis oma Volvo riigikogulane.

«See on ilmselt poliitiline provokatsioon, sest vanahärra on öelnud mulle, et ta ei poolda Keskerakonda ja tema eelistus ja toetus kuulub ühele teisele erakonnale,» arvas Tuus-Laul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles