Uue «Teeme ära!» teemat hoitakse saladuses

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kui juba kahed talgud korraldanud «Teeme ära!» meeskond lubas varem avalikustada 2010. aasta suurprojekti sisu novembris, siis nüüd hoitakse seda saladuses hiljemalt jaanuari keskpaigani.


«Mida me teinud oleme selle aja jooksul, on see, et me oleme partneritega läbi rääkinud, ja sedapuhku on neid partnereid päris palju. Eks see kõik võtab oma aja,» põhjendas ettevõtmise algataja Rainer Nõlvak viivitust Postimees.ee'le.

Ta lubas siiski, et hiljemalt jaanuari keskpaigaks öeldakse uus teema välja.

Nõlvaku sõnul pannaksegi seekord rõhk heale koostööle partneritega, keda hoitakse arengutega kursis sama tihedalt kui korraldajate põhituumikut.

Tema väitel nähakse seekord niipalju vaeva partneritega ka seetõttu, et panna alus iga-aastastele talgutele. «Eks meie väike eesmärk on ka see, et hakata sellist talgupäeva traditsiooniks kujundama.»

Oktoobris ütles Nõlvak Postimees.ee'le, et omavahel konkureerivad kaks lähenemist - kas teha taaskord midagi vabas õhus või üritada luua dialoogi eesti- ja venekeelse elanikkonna vahel. Toona oli juttu, et vabas õhus saaks näiteks mälestusmärke korrastada, kolhoosiaegsete hoonete varemeid lammutada või taas loodusest prügi koristada.

Talgud peaksid ka 2010. aastal olema 1. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles