Briti politsei avastas võrevoodist väikelapse võika laiba

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nelja-aastase lapse mumifitseerunud keha leiti tema ema magamistoast võrevoodist pea kaks aastat hiljem, kui poiss oli surnuks näljutatud, kuulsid vandekohtunikud täna Briti kohtus.

Hamzah Khan kandis ikka beebirõivaid, kui politsei ta Bradfordis asuvast majast leidis, kirjutas täna BBC.

Poisi 43-aastane ema Amanda Hutton eitab mõrva. Naise üle toimub Bradfordi kohtus protsess. Nagu kohus täna kuulis, jahmatasid Huttoni majas valitsenud elutingimused isegi kogenud politseinikke.

Prokuröride poolelt istungit avades sõnas Paul Greaney vandekohtule, et 4,5-aastane Hamzah suri 15. detsembril 2009. aastal. Advokaat sõnas ka, et poisi säilmed leiti 21 kuud hiljem riietes, mis on mõeldud kuue- kuni üheksakuustele beebidele.

Greaney sõnul mahtusid rõivad poisile selga, kuna tolle kasv oli pidurdunud. «Tema kasv oli pikaajalise alatoitmise tõttu pidurdunud ja sellised asjaolud viisid tema surmani. Lühidalt, ta nälgis surnuks,» sõnas Greaney.

Hutton polnud oma poega tolle elushoidmiseks piisavalt toitnud. Ja kuna ta seda ei teinud, tappis ta lapse, sõnas Greaney.

Süüdistaja sõnul leiti poisi surnukeha pärast seda, kui üks politseinik oli naisega rääkinud ja muutunud tolle majast tuleva haisu pärast murelikuks. Lõpuks saabusid majja politseinikud, et seda läbi otsida. Võimuesindajad sattusid kohe silmitsi räpaste oludega, lisaks sattus politseinik Richard Dove silmitsi õõvastava avastusega. Naise magamistoast leidis Dove võrevoodist teiste esemete alt lapse mumifitseerunud laiba.

Prokuröri sõnul kuritarvitas naine alkoholi ja kanepit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles