Perega koju tulelõksu jäänud naine: hea, et juhuslikult üleval olin

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad tõid Viljandis Tartu tänaval põlenud majast tervena välja seitse inimest, kolm kassipoega ja papagoi.
Päästjad tõid Viljandis Tartu tänaval põlenud majast tervena välja seitse inimest, kolm kassipoega ja papagoi. Foto: Tõnis Luik

Viljandis Tartu tänava elumajas teisel korrusel elav Meeli, kes koos perega jäi ööl vastu eilset trepikoja põlengu tõttu koju tulelõksu, tänab õnne, et enne eesootavat välismaareisi kauem üleval oli, sest vaid veidi hiljem ärgates polnuks enam muud võimalust, kui koos lastega aknast pimedusse hüpata. 

19. septembril kümmekond minutit pärast kella 1 kuulis kööki pesu pesumasinast välja võtma läinud Meeli trepikojast mingit kummalist praksumist, kirjutab Õhtuleht.

Kui ta elukaaslane seepeale koridoriukse lahti tõmbas, lõi talle vastu tule ja kuuma tossu pahvakas.

Lausleegiga põles teisel korrusel asuva korteri ainus väljapääs ja köögis olevat gaasiballooni kaitses põrgukuumusest vaid iga hetk tuld võttev uks.

 

«Lapsed magasid, ajasin nad üles ja ütlesin elukaaslasele, et tehku tekk märjaks. Samal ajal, kui märja teki alla pugesime, helistasin juba häirekeskusesse, kust ka juhiseid anti. Päästjad olid kohal ikka väga kiiresti, aga see aeg tundus meeletult pikk,» räägib ta.

Tuletõrjujad päästsid eile öösel Viljandis Tartu tänaval põlenud elumajast kokku seitse sinna lõksu jäänud inimest, neist kolm last. Kiirabi vaatas kõik päästetud üle ning osutas esmaabi, haiglaravi keegi ei vajanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles