Segadus Rammu saare lammaste ümber ei taha lõppeda

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõelähtme vallas Rammu saarel elavatest lammastest on saare regulaarse külastaja sõnul elus veel vaid üheksa ning nendegi elutingimused on väga rasked.
Jõelähtme vallas Rammu saarel elavatest lammastest on saare regulaarse külastaja sõnul elus veel vaid üheksa ning nendegi elutingimused on väga rasked. Foto: Erakogu

Kuigi osa Rammu saarel omapäi jäetud lammastest on tabatud, pole ülejäänud loomi siiani õnnestunud leida.

Kes on lammaste omanik, pole tänaseni veel täiesti selge, kuid teada on, et vähemalt mõned lambad, keda Harjumaa veterinaarkeskuse töötajad saarel eelnevalt inspekteerimas on käinud, kuuluvad ärimees Raimo Käguga seotud firmale, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Raimo Kägu läks Rammu saarele lambaid tooma teisipäeva hommikul, vallas lepiti eile kokku, et Kägu toob lambad saarelt ära tänase päeva jooksul.

«Aktuaalne kaamera» ootas koos veterinaarkeskuse töötajatega külma käes Kägu mitu tundi, kuid ärimees ei saabunudki - kell pool kuus jõudis kohale aga kaks paati koos tundmatuks jääda sooviva noormehega, kuid ilma Käguta. Pardal vaid kolm lammast ning needki enam mitte ühes tükis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles