Venemaal rünnati miilitsatöötajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dagestani miilitsad.
Dagestani miilitsad. Foto: Internet

Venemaa lõunaosas asuva Dagestani vabariigi Derbenti linna läheduses toimunud tulevahetuse käigus tappis miilits täna mässulise.


Kaspia mere ääres asuva Derbenti linna piirkonnas avas relvastatud kahtlusalune tema dokumente kontrollida soovinud miilitsate vastu tule.

«Kurjategija viskas granaadi ja esialgsete andmete kohaselt sai ta toimunud plahvatuses ise surmavalt haavata,» vahendab Interfax anonüümseks jääda soovinud julgeolekutöötaja sõnu.

«Miilits andis käsu peatumiseks, et kontrollida dokumente, kuid seni tuvastamata isik hüüdis «Allahu Akbar» (Jumal on suurim), avas tule ja üritas põgeneda,» ütles RIA Novostile Dagestani miilitsa esindaja.

Kurjategija juurest leiti automaatrelv ja suur kogus laskemoona. Miilitsa sõnul on tõenäoline, et mees võis osa võtta ka hiljuti ühele miilitsa vahipostile tehtud rünnakust, kus sai vigastada kolm korravalvajat.

Esmaspäeval sai Venemaa koosseisu kuuluvas Inguššias toimunud tulistamises surma kaks inimest, kui relvastatud kurjategijad avasid miilitsaauto pihta tule ja hukkus üks miilits.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles