VTA ostab hankega marutaudi vaktsiini

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassid
Kassid Foto: Laura Oks

Veterinaar- ja toiduamet (VTA) kuulutas välja riigihanke koduloomade marutaudivastase vaktsiini ostmiseks.

Hanke sisuks on 70 000 doosi koduloomade marutaudivastase vaktsiini vaktsiini ostmine, mis tuleb VTA-le üle anda hiljemalt 16. detsembril, selgub hankedokumentidest. Vaktsiini säilivusaeg vastuvõtmise hetkel peab olema vähemalt 22 kuud.

Hankega soetatav vaktsiin peab olema mõeldud kasside, koerte ja tuhkrute, aga ka enimohustatud põllumajandusloomade, nagu veis, hobune ja lammas aktiivseks immuniseerimiseks marutaudi vastu. Vaktsiin peab tagama koera ja kassi esmakordsel vaktsineerimisel ühekordse vaktsiinidoosi süstimise järgselt vähemalt kaheaastase immuunsuse.

Pakkuja viimase lõppenud majandusaasta netokäive veterinaarravimite müügi valdkonnas peab olema olnud vähemalt 40 000 eurot ja pakkujal peab olema Eestis kehtiv tegevusluba ravimite tootmiseks või ravimite hulgimüügiks, eritingimusega veterinaarravimite tootmine või veterinaarravimite hulgimüük.

Hankelepingu sõlmimise kriteeriumiks on madalaim hind ja pakkumisi riigihankel osalemiseks ootab VTA 4. oktoobril kella 12-ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles