Eesti Post sai kolmanda juhatuse liikme

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Eesti Posti nõukogu kinnitas reedel kolmandaks juhatuse liikmeks Ansi Arumeele.

Nõukogu esimees Meelis Atonen ütles, et Eesti Posti logistikateenused on selgelt kasvav äri ning täna vaadatakse koduturuna tervet Baltikumi.

«Otsus toetab Eesti Posti strateegilisi eesmärke ning näitab selgemat fookust paki- ja kullerteenuste arendamisele. Ansi on selles vallas olnud üks peamisi rahvusvahelise äri käivitajaid ja tegevusplaanide elluviijaid,» kommenteeris Atonen logistikavaldkonna senise juhi ettevõtte juhatusse toomist.

Juhatuse esimees Aavo Kärmas ütles, et juba ammu ei ole Eesti Post pelgalt Eestis postiteenuseid pakkuv ettevõte. «Meie koduturg on Baltikum - tänaseks on Eesti Postil nii toimivad pakiautomaatide võrgustik Post24 kui ka kullervõrk üle kolme Balti riigi. Konkurents logistikavallas on aga terav ja suur töö logistikavõrgustiku ja uute teenuste arendamisel on veel ees. Oleme seadnud endale ambitsioonikad eesmärgid: kasvatada järgneva kolme aasta jooksul logistikaäri kaks korda võrreldes tänasega. Olen kindel, et Ansi teadmised ja kogemused aitavad seatud eesmärke saavutada ning senine konstruktiivne koostöö Ansiga jätkub,» lisas Kärmas.

Ansi Arumeel on sündinud 1978. aastal. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli transproditehnika eriala ja kaitsnud magistrikraadid Chalmersi Tehnikaülikoolis Göteborgis (Management of Transportation & Logistics) ning täiendanud end Stockholmi Kõrgemas Majanduskoolis Riias. Eesti Postis töötab ta 2006. aastast, alates 2007. aastast logistikadivisjoni juhina ja kuulub ühtlasi ka mitme Eesti Posti kontserni tütarettevõtte nõukokku.  

Eesti Posti juhatusse kuuluvad Aavo Kärmas (juhatuse esimees), Mait Sooaru ja Ansi Arumeel.

Eesti Posti nõukokku kuuluvad Meelis Atonen (nõukogu esimees), Tauno Tuula, Toomas Leito, Vello Väinsalu, Mart Maastik, Olle Koop ja Mario Lambing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles