Linnaliinibusside sõitjatevedu kasvas teises kvartalis 31 protsenti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Statistikaameti andmetel oli Eesti linnaliinibusside sõitjate arv tänavu teises kvartalis 29,6 miljonit, mida on 31 protsenti enam kui mullu samal perioodil ja 5,4 protsenti vähem kui esimeses kvartalis.

Maakonnaliinidel oli sõitjaid teises kvartalis 4,2 miljonit, mida on 9,9 protsenti vähem kui mullu teises kvartalis ja 5,6 protsenti vähem kui esimeses kvartalis.

Vallaliinidega sõitis tänavu teises kvartalis 187 400 inimest, aastaga on sõitjate arv kasvanud seitse protsenti ja kvartaliga vähenenud 14,1 protsenti.

Riigisiseseid kaugliine kasutas teises kvartalis 1,1 miljonit inimest ja rahvusvahelisi liine 178 400 inimest. Aastaga on riigisiseste kaugliinide sõitjate arv vähenenud 3,3 protsenti ja kvartaliga kasvanud 5,5 protsenti. Rahvusvaheliste liinide sõitjate arv on aastaga kasvanud 15 protsenti ja kvartaliga 14,8 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles