Läänemaal toimus kaks põlengut üheaegselt

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Kaarel Piibeleht

Läänemaal pandi eile õhtul päästjad proovile kahe üheaegse põlenguga, millest ühes hävis tules elumaja.  

Eile õhtul mõni minut pärast kl 20 teatati päästjatele Taebla vallas Vidrukal elumajapõlengust, mis oli teataja sõnul teelt näha, kirjutab Lääne Elu.  Kui algul oli kahtlus, et inimesed võivad põlevas hoones sees olla, siis kustutustöid juhtinud maakonna operatiivkorrapidaja Hannes Klissi sõnul käisid päästjad majas ja inimesi põlevast majast ei leidnud.

Lääne päästekeskuse teatel hävis mansardkorrusega elumaja tules, alumise korruse seinad jäid küll püsti, kuid ruumid said kuuma-, tahma- ja veekahjustusi. Tulekahju sai esialgsel hinnangul alguse majaga kokku  ehitatud kuurist, mis samuti hävis. Tulekahju saadi kontrolli alla kell 20.52 ja kustutati kell 23.21. Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud. 

Vaid paar minutit enne seda, kui tuli teade Vidruka tulekahjust, teatati häirekeskusele põlengust Haapsalu Jaani kirikus, kust paistis leeke. Õnneks oli Haapsalus tegemist kiriku kõrvalhoone korstnapõlenguga, millest suuremat kahju ei sündinud. Põleng kustutati pulberkustutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles