Nairobi kaubamajast evakueeritud mehest sai kahtlusalune

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keenia president Uhuru Kenyatta (keskel), keda saadab tema abikaasa Margaret Kenyatta (paremal), kirjutab Nairobi katedraali juurde paigutatud kaastundeavalduste raamatusse.
Keenia president Uhuru Kenyatta (keskel), keda saadab tema abikaasa Margaret Kenyatta (paremal), kirjutab Nairobi katedraali juurde paigutatud kaastundeavalduste raamatusse. Foto: SCANPIX

Keenia terrorismivastane politseiüksus teatas eile, et tabasid Nairobi kaubamajast inimesi evakueerides ka mehe, kes esines kannatanuna, ent kelle taskust pudenesid välja kuulipilduja padrunid.


Mees arreteeriti kahtlustatuna terrorirünnakus osalemises ning praegu viibib ta õhuvägede baasi haiglas.
 

USA julgeolekujõud kinnitasid, et osade terroristide põgenemine tsiviilisikute vahele peitudes on täiesti võimalik.

Hoone rusudes töötav rahvusvaheline ekspertide grupp, kuhu kuuluvad ka USA spetsialistid, püüab võimalikult kiiresti kindlaks teha nii sinna jäänud isikud kui võimalik sündmuste käigu.

Paljud kaubanduskeskuses olnud isikud on endiselt kadunud ning täpset neli päeva kestnud terroriaktis hukkunute arvu ei ole veel teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles