Saaremaa päästjad harjutasid suurtulekahju kustutamist

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne päästekeskuse Saaremaa päästjad harjutasid täna hommikul Nasval suurtulekahju kustutamist, õppuse legendi järgi puhkes põleng kontorihoonega kokku ehitatud tootmishoones.

Legendi järgi sai tulekahju alguse tootmishoone teiselt korruselt ja levis ka kolmandale korrusele.

Lääne päästekeskuse Saaremaa päästepiirkonna juhataja Margus Lindmäe sõnul oli seekord legendis, et tulekahju läheb kogu aeg suuremaks, hoones on kolm elus kannatanut ja kaks hukkunut. Lindmäe sõnul oli õppus tavalistest õppustest tüütumaks ja keerulisemaks tehtud ja seega erines päästjate igapäevasündmustest.

Reaalsete jõududega sai õppus ka läbi viidud, komandodes tagasid valvelolekut selleks ajaks tööle kutsutud päästjad , kellel oli vaba päev. Õppuse käigus sai avastatud palju pisiprobleeme, mille üle päästjad arutlevad ja otsivad lahendusi, et vigade kordumist vältida.

Tulekahjuõppusest võtsid osa Kuressaare, Kihelkonna ja Orissaare päästekomandod, kohal oli redelauto ja kaasatud olid ka vabatahtlikud Torgu ja Pihtla komandost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles