Haridusministeerium uurib koolijuhtidega seotud probleeme Narvas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva Soldino gümnaasium
Narva Soldino gümnaasium Foto: Andres Haabu

Seoses eile Postimehes ilmunud looga Narva Soldino gümnaasiumi õpetaja töölt lahkumisest parteilise kuuluvuse tõttu ütles haridus- ja teadusministeerium (HTM), et pöördub Narva linna poole selgituse saamiseks mitme kooli juhtimisel ilmnenud probleemide tõttu.

«Kuna viimasel ajal on ministeeriumisse jõudnud signaalid probleemide kohta mitme Narva kooli juhtimisel, siis pöördume Narva linna poole selgituste saamiseks,» vastas haridusministeerium Postimehe päringule. «Samuti pöördume konkreetse kooli ja selle juhi poole.»

Taolised õpetaja survestamise juhtumid pole HTMi teatel levinud ning Narvas aset leidnud vahejuhtum oli esimene, mis ministeeriumini jõudnud on.

Ministeeriumi sõnul peaks töötaja, kes tunneb, et temaga pole töösuhtes korrektselt käitutud, pöörduma tööinspektsiooni juristi poole.

Haridusministeerium ei soovinud direktori käitumist kommenteerida, sest vahejuhtumi detailide kohta puudub neil praegu täpsem info.

Narva Soldino gümnaasiumi mulluseks aasta õpetajaks valitud Pavel Kuznetsov pidi töölt lahkuma, kui kooli keskerakondlasest direktor avastas, et mees kandideerib kohalikel valimistel sotsiaaldemokraatide nimekirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles