Kohus saatis naist noaga lõikunud mehe vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Tallinna vangla.
Pildil Tallinna vangla. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Viru maakohus karistas lõppeval nädalal reaalse vangistusega meest, kes süüdistuse järgi lõikus noaga noort naist ja võttis temalt vabaduse.

Kohus mõistis 34-aastase Stanislavi süüdi kehalises väärkohtlemises, tapmisega ähvardamises, seadusliku aluseta vabaduse võtmises ning omavolilises sissetungis ja määras talle kokkuleppemenetluse korras 11 kuu pikkuse vangistuse. Lisaks tuleb mehel maksta sundrahaks ja menetluskulude katteks kokku veidi üle 850 euro.

Süüdistuse järgi asus Stanislav oma tuttavat 27-aastast naist terroriseerima 2010. aasta 30. septembri pärastlõunal, hoides naist oma hirmu all kuni sama päeva õhtul kella 22.30-ni. Stanislav lõi oma Kohtla-Järve korteris naist korduvalt käte ja jalgadega ning lõikus teda vähemalt kolm korda noaga. Ühtlasi ähvardas mees naist tapmisega.

Seejärel lukustas Stanislav naise korterisse ja kuigi naine palus korduvalt luba lahkumiseks, Stanislav teda korterist välja ei lasknud. Lõpuks lahkus mees korterist, jättes naise sinna luku taha. Kuna korter asub viiendal korrusel, ei suutnud naine sealt väljuda, küll aga leidis ta lõpuks elamisest mobiiltelefoni, mille abil sai helistada politseisse. Sündmuskohale kiirustanud korrakaitsjad vabastasidki naise kella 22.30 ajal korterist.

Lisaks sai Stanislav süüdistuse tänavu 14. septembri öösel Kohtla-Järvel taarapunkti ruumidesse tungimises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles