Laar: kahju, et Tsahkna peasekretärina ei jätka

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Peeter Langovits

Isamaa ja Res Publica Liidu esimees Mart Laar avaldas Kuku raadiole antud usutluses kahetsust, et erakonna peasekretär Margus Tsahkna otsustas sellesse ametisse enam mitte kandideerida.


Laar tunnistas samas, et mõistab Tsahkna soovi aktiivsemalt poliitikas kaas lüüa. Ta kinnitas, et erakonna sees pole olnud võimutülisid.

IRLi esimees möönis, et peasekretäri kandidaate on ja kuigi ta on neid erakonna liikmetega kaalunud, ei soostunud ta ühtegi nime ütlema.

Ainsana erakonna juhiks tagasi kandideeriv Laar rääkis veel, et tema hinnangul ei vaja IRL tohutuid muudatusi ja ümberkorraldusi. See mis on erakonnas toimunud, on tema sõnutsi olnud hea ja sellega tuleb edasi minna.

Erakonna suurkogul on Laari sõnul oluliseks teemaks, mis saab Eesti elust pärast seda, kui euro käibele võetakse. Laar hoiatas liigse optimismi ja olukorra eest, kus euro saabudes algab tegevusetuse aeg. Ta lisas, et teiste riikide kogemus näitab, et euro üksi pole lahendus, just siis tuleb tööle hakata, et kriisist väljuda.

Kõige teravam probleem on Laari sõnul tööpuudus ja ta lisas, et nüüd tuleb jälgida, et kõik tööpuuduse vähendamisele suunatud valitsuse programmid ka tööle hakkaksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles