Lugejad on digi-TV ajastu saabumiseks valmis

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digitüüneriga teleri abil juba suurepäraselt digipilti nägevad inimesed said Viasati müügiagendilt valeinfot, et neil tuleb katuseantennid välja vahetada. Pildil digitüüneriga teler elektroonikapoes.
Digitüüneriga teleri abil juba suurepäraselt digipilti nägevad inimesed said Viasati müügiagendilt valeinfot, et neil tuleb katuseantennid välja vahetada. Pildil digitüüneriga teler elektroonikapoes. Foto: Mihkel Maripuu

Valdav osa Postimees.ee tänasele päevaküsimusele vastanud lugejatest on digi-TV ajastu saabumiseks valmis.

64,9 protsenti vastanutest on juba liitunud kaabeltelevisiooni / satelliittelevisiooni / digi-TV teenusega, 14,3 protsenti vastanutest omab tasuta digitelevisiooni vaatamise võimalust.

20,8 protsenti vastanutest ei ole veel digi-TV ajastu saabumiseks valmis.

Kella 22.48 seisuga oli küsimusele vastanud ligi 1600 inimest.

Selle aasta 1. juulil lülitatakse välja kõik analoogsaatjad ning kogu Eestis levib ainult digi-TV. Selleks kuupäevaks peaksid kõik katuse- või toaantenniga televaatajad varustama end digi-TV vaatamiseks vajalike seadmetega. Üleminekut digilevile pole tark jätta viimasele hetkele, sest vajalikuks võib osutuda katuseantenni kohendamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles