Päästeamet: Haiti olukorda kirjeldab sõna «kaos»

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haitilased pole rahul abi viibimisega.
Haitilased pole rahul abi viibimisega. Foto: Reuters / Scanpix

Päästeameti välissuhete büroo juhataja Jevgeni Jutkevitš ütles, et olukorda Haitil võib kirjeldada sõnaga «kaos», kuna pärast maavärinat on liikvel ka marodöörid ning valitsusel ei ole riigi üle kontrolli, teatas

ERR Uudised

.

«Ilmselt esmaülesanne, millega tegelevad kõik koordineerimismeeskonnad, on olukorda kuidagi korrastada, et teha sellest kaosest mingisugune süsteem. Abi saavutab oma tulemuse, kui ta on süsteemis,» selgitas Jevgeni Jutkevitš ETV saates «Ringvaade».

Tema sõnul on praegu kõige olulisem päästa kõik, keda on võimalik päästa ja anda kannatanutele meditsiiniabi, sest lootust leida ellujäänuid veel on ning päästjad otsivad seni, kuni lootust on.

Jutkevitš ütles, et kõiki inimesi, keda Haitile appi saadetakse, on seal ka vaja ning kinnitas, et Eesti saadab sinna parimad eksperdid ja oma ala professionaalid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles