Sotsid kinnitasid Kalvi Kõva uueks peasekretäriks

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalvi Kõva
Kalvi Kõva Foto: Liis Treimann

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna uueks peasekretäriks kinnitatud riigikogu liige Kalvi Kõva pühendub erakonna tugevdamisele ja parlamendivalimiste kampaaniale.

«Sotsiaaldemokraatidel on riigikogu valimisteks kõrged sihid. Tahan aidata kaasa erakonna liikmeskonna kasvatamisele ja sotsiaalse sõnumi levikule rahva seas.
Erakonna kandepinna laiendamiseks on olemas head eeldused,» märkis Kõva. «Oleme alati olnud mõtlevate ja mõistlike inimeste erakond. Meie suurt ajupotentsiaali peavad toetama tugevad jalad. Kavatsen pingutada selle nimel, et jalad paremini kannaks,» vahendas erakonna pressiesindaja Kõva sõnu.

Uue peasekretäri sõnul on heale valimistulemusele keskendumine esmatähtis, sest vaid see annab võimaluse viia ellu sotsiaaldemokraatlikku poliitikat, mida Eesti
vajab praegu rohkem kui kunagi varem.

Ettepaneku nimetada Kõva SDE peasekretäriks esitas erakonna esimees Jüri Pihl. Kõva vahetas sellel kohal välja Randel Läntsi, kes andis juba läinud aasta kevadel
teada, et soovib kohalike valimiste järel oma ameti maha panna.

35-aastane Kõva on töötanud õpetaja, ettevõtja, Rõuge vallavanema ja Võrumaa Omavalitsuste Liidu esimehena. Riigikokku valiti ta Valga-, Võru ja Põlvamaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles