Ämari vangla kinnistule pakkumisi ei tehtud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigi Kinnisvara ASile (RKAS) ei laekunud 3,8 miljoni kroonise alghinnaga müüki pandud Harjumaal Vasalemma vallas Rummu alevikus asuvale endise Ämari vangla kinnistule tähtajaks ühtki ostupakkumist.

RKASi juhatuse esimees Jaak Saarniit ütles, et kinnistu vastu tundsid huvi nelja ettevõtte esindajad, kuid keegi neist eelmisel reedel toimunud avalikul kirjalikul enampakkumisel siiski ei osalenud.

Saarniidu sõnul viitab kinnistu müügi läbikukkumine ka kinnisvaraturul praegu valitsevale olukorrale.

Saarniit lausus, et arvatavasti paneb RKAS justiitsministeeriumi valitsemisalas oleva kinnistu taas müüki. Millal täpsemalt ja mis tingimustel see võiks toimuda, ta öelda ei osanud, kuna kõigepealt peab RKASi nõukogu uue pakkumise korraldamisega seonduvat arutama.

Ämari kinnistu luhtunud müügi ajakirjanduses kajastamata jätmist kritiseeris neljapäeval oma ajaveebis Tallinna linnapea Edgar Savisaar, kelle sõnul oli enampakkumise nurjumist praeguses majandusolukorras oodata.

«Antud juhtum oli järjekordne näide, kuidas ajakirjandus valitsuse untsu läinud ettevõtmise maha vaikis. Muidugi, oli see ju valitsuskoalitsioonile ebamugav uudis,» kirjutas Savisaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles