Kiisler: probleemid pole koalitsiooni nõrgestanud

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kiisleri sõnul on IRL-i Tallinna liikmed valmis 2011. aasta valimistel tegema erakondadest parima tulemuse.
Siim Kiisleri sõnul on IRL-i Tallinna liikmed valmis 2011. aasta valimistel tegema erakondadest parima tulemuse. Foto: Elmo Riig / Sakala

Regionaalminister Siim Kiisler kinnitas täna Kuku raadiole antud intervjuus, et õhkkond koalitsioonis on vaatamata mitmete reformide takerdumisele väga hea.


Reformierakond on vastu gümnaasiumide ja põhikoolide sundlahutamisele, mille taga on Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) minister Tõnis Lukas. Lisaks teatas peaminister Andrus Ansip eile, et tema arvates ei ole Eestile vaja haldusterritoriaalset reformi.

Regionaalminister Siim Kiisler (IRL) ütles, et need probleemid ei ole koalitsiooni nõrgestanud. Tema hinnangul on koalitsioonis atmosfäär üldiselt väga hea. Pärast sotside lahkumist on tööõhkkond Kiisleri kinnitusel palju parem - ei lahmita ja arutatakse sisulisi asju.

Kiisler avaldas ka arvamust, et aastaks 2013 tuleks haldusküsimuses mingid kriteeriumid paika panna. Samas märkis minister, et omavalitsustes võib vahepeal ühinemisi tulla, sest omavalitsused on rahalistes raskustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles