Kremli-meelne rühmitus korraldas Saakašvili vastu piketi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gruusia president Mihheil Saakašvili visiidil Eestis 20. jaanuaril 2010.
Gruusia president Mihheil Saakašvili visiidil Eestis 20. jaanuaril 2010. Foto: Raigo Pajula

Kremli-meelse rühmituse Öine Vahtkond liige Maksim Reva korraldas täna Tallinnas välisministeeriumi juures Eestis visiidil viibiva Gruusia presidendi Mihheil Saakašvili vastu suunatud piketi.

Ajavahemikul kell 14.45-15.15 kestnud piketil osales 12 inimest, kes kandsid Gruusia presidenti agressioonis süüdistavaid plakateid. Kell 15 algas välisministeeriumis Saakašvili loeng.

Pikettijad kandsid venekeelset plakatit «Agressor, tere tulemast ELi» ja ingliskeelset plakatit «Peatage terrorism, alustage demokraatiaga!». Samuti oli pikettijatel käes lipp, millel olev pilt kujutas Saakašvilit nukuna Euroopa Liidu sümboolikaga vihmavarju all.

Politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuuri pressiesindaja ütles BNSile, et pikett kulges rahulikult ja mingeid korrarikkumisi ette ei tulnud.

Eestis visiidil viibiv Gruusia president Mihheil Saakašvili kohtus kolmapäeval president Toomas Hendrik Ilvese, riigikogu esimene Ene Ergma ja peaminister Andrus Ansipiga, neljapäeval kohtus ta välisminister Urmas Paetiga ja pidas välisministeeriumis loengu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles