Kohus jättis Rapla arvatava libainkassaatori vahi alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pangakontori juurde sõitis kurjategija trööbatud Ford Courieri kaubikuga. Lahkudes jättis petis auto maha.
Pangakontori juurde sõitis kurjategija trööbatud Ford Courieri kaubikuga. Lahkudes jättis petis auto maha. Foto: Politsei

Pärnu maakohus ei vabastanud vahi alt mullu novembri alguses Rapla SEB pangakontorist inkassaatorina esinedes ligi kolme miljoni krooni väljapetmises kahtlustatavat meest.

Kohus kontrollis advokaadi taotlusel 31-aastase Andruse vahistamise põhjendatust ning otsustas teda mitte vabastada, kirjutas ERR-i uudisteportaal.

Sel nädalal kontrollib kohus ka Andruse kaaskahtlustatava 40-aastase Illari vahi all pidamise põhjendatust, kumbki mees ei ole end pangast miljonite väljapetmises süüdi tunnistanud.

ERR-i uudisteportaali andmetel ei ole meeste kahtlustuses seni veel märgitud, kumba neist kahtlustatakse konkreetselt pangas inkassaatorina esinemises, ehkki Lääne ringkonnaprokurör Aarne Pruus on varem öelnud, et kurjategija tegevus jäi panga turvakaamera lintidele.

Mullu 2. novembri hommikul kell 10 sisenes inkassaatori vormiriietes mees Raplas Tallinna maanteel asuvasse SEB pangakontorisse, sai tellerilt viperusteta ligi kolm miljonit krooni ning lahkus teda ATV-ga kontori lähedal oodanud kaasosalisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles