Jüri Ennet soovitab noortel isiklikust sisemaailmast lähtuda

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ennet tänasel foorumil
Jüri Ennet tänasel foorumil Foto: Veiko Pesur

Ida-Tallinna keskhaigla hooldusravikliiniku juhataja Jüri ennet soovitas maailma ja Eesti suhestamist käsitleval noortefoorumil, et kõiges tuleb lähtuda oma sisemaailmast.


Ennet rääkis, et alati tuleb lähtuda sellest, et meie oleme suurem kui maailm. «Kõige suurem on minu sisemaailm, ükskõik kuidas ma seda avaldan.» Ennet lisas, et kui seda välismaailma liiga suure tempoga avastada, siis võib aga rängalt komistada. «Ja siis ei saa ka mina aidata ning ma soovitan, et seda komistamist ei tuleks.»

Ennet meenutas, et tema hakkas elu üle järele mõtlema kaheksandas klassis, kui klassikaaslasel tekkis kramp. «Siis läksin koju ja võtsin isa riiulist filosoofilise raamatu, et vastuseid leida.»

Teist aastat toimunud Eesti Noorte Foorumi peateema oli «Maailm on suurem kui Eesti» ning meelitas kohale suure saalitäie noori. Ürituse korraldajate soov oli Eesti noori läbi edulugude innustada mõtlema ja suurelt tegutsema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles