Laar: tööpuudus otsustab valitsuse püsimise

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Liis Treimann

Isamaa ja Res Publica Liidu esimeheks tagasi valitud Mart Laar kinnitas Kuku raadio hommikuprogrammis, et tööpuuduse kasv tuleb aasta lõpuks seisma saada.


Laari sõnul on tööpuuduse kasvu pidurdumine selge ja kindel mõõdupuu praeguse valitsuse jaoks. Ta usub, et kui tööpuuduse kasv aasta lõpuks seisma saada, siis saab praegune valitsus oma ametiaja lõpuni riiki juhtida. IRLi esimehe sõnul ei ole tegemist valimislubadusega, sest tulemus on näha juba ammu enne valimisi. Laar kinnitas, et töötus ja selle jätkuv kasv on riigi kõige teravam probleem.

Laar rõhutas, et kindlasti ei ole jätkusuutlik praegune kõrge maksukoormus.

Pühapäeval toimunud suurkogul saadud häälte hulk oli Mart Laarile meeldivaks üllatuseks. Üldkogu valis Laari esimeheks tagasi 1760 häälega. Erakonna lõhenemise jutte räägitakse Laari sõnul rohkem erakonnast väljaspool ja tema selliseid tonte ei näe.

IRLi esimees kinnitas lisaks, et teda ei õnnestu ühegi ametikohaga motiveerida. Laar selgitusel tahab IRL valimised võita ja valitsuse moodustada sellepärast, et on neil on selge arusaam, kuidas ja mida riigis teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles