Keskerakonna häälekandja võlg maksuameti ees kasvab

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesknädal Tallinna volikogu liikmete töölaudadel.
Kesknädal Tallinna volikogu liikmete töölaudadel. Foto: Raigo Pajula

Keskerakonna ajalehte Kesknädal väljaandva Jüri Vilmsi sihtasutuse võlg maksuameti ees on viimastel nädalatel märgatavalt kasvanud ja küünib nüüd ligi 600 000 kroonini.

Juuli alguses oli Jüri Vilmis sihtasutus maksu- ja tolliametile võlgu 409 248 krooni ning viimase kolme nädala jooksul on see võlg kasvanud ligi 200 000 krooni, kinnitas fondi juht, keskerakondlane Tarmo Lausing venekeelsele Postimees.ee'le.


«Väikeste ajalehtede väljaandmine on suurte kulude ja väikeste tuludega projekt. Aeg-ajalt tekivad võlad,» lausus ta ja lisas, et loodetavasti saavad võlad tasutud juba sügiseks.


Täna ei ilmunud juba teist korda sel kuul venekeelne päevaleht Vesti Dnja, mida annab samuti välja Jüri Vilmi sihtasutus.

«Suvisel ajal tekivad tehnilised probleemid,» selgitas Lausing. Tema sõnul oli samasugune probleem ka juuli alguses. Ajalehte trükitakse Jõhvi trükikojas Trükis

Trükise juhatuse esimehe Ermo Kase kinnitusel ei jäänud Vesti Dnja ilmumata trükitehnilistel põhjustel. «Kui seal olidki mingi tehnilised põhjused, siis need oli toimetusepoolsed,» lisas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles