Reformierakond: koostöö sujub kõigi IRLi osapooltega

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna peasekretär Kristen Michal
Reformierakonna peasekretär Kristen Michal Foto: Peeter Langovits

Reformierakonna peasekretär Kristen Michal sõnas, et vastuse eilsete muutuste kohta Isamaa ja Res Publica Liidu eesotsas annab aeg.


Michal kinnitas, et IRL on Reformierakonna partner koalitsioonis, mis kestab aastani 2011 ja see partnerlus on hea. «Ma ei oska isegi öelda, kas ja mida muudavad eilsed otsused IRLi sees - eks aega näitab. Seni on meie koostöö olnud ladus kõigi osapooltega IRLis ning see annab kindluse vaadata rahulikult tulevikku,» sõnas Michal.

Laari lubaduste kohta eilses suurkogu sõnavõtus märkis Michal, et IRLi lubadused on koalitsiooni ühine soov. «Pole just suur saladus, et maksude alandamise taga on Eestis olnud pea alati Reformierakond ja selles osas on hea kuulda ja tunda tuge oma koalitsioonipartneritelt.»

«Tööpuuduse vähendamise osas on valitsus tegemas kõvasti tööd ja arvan, et Laar soovis tähelepanu juhtida sellele, et valitsus tervikuna ja sotsiaalminister Hanno Pevkur, rahandusminister Jürgen Ligi ja majandusminister Juhan Parts teevad selles osas kõvasti tööd,» rääkis Michal. Olgu see siis ligi nelja miljardiline pakett sotsiaalpoolel töökohtade loomiseks, hea ettevõtlus- ja maksukeskkond rahanduspoolel või majandusküsimuste sujuv lahendamine. «Kõik need on vajalikud, et Eestis tööpuudus väheneks,» osutas Michal.

Reformierakonna peasekretär lisas, et lubadused tööpuuduse vähendamiseks ja maksukoormuse tõusu pidurdumiseks on selgelt koalitsiooni ühine tegevussuund. «Selle osas on mul küll hea meel IRL tunnustada. Loomulikult tuleb selle saavutamiseks kõvasti tööd teha, aga teisiti ei kujutakski ette tänast koalitsiooni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles