Saatejuhi puhkus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Duomo basiilika ja kuulus kellatorn Pisas.
Duomo basiilika ja kuulus kellatorn Pisas. Foto: AFP / Scanpix

Marko Reikop
ETV, «Paar»

Nüüdsama Itaaliast ja kohe sinna tagasi 

Just täna (eile – toim) sõidan Rooma, ehkki alles kolm päeva tagasi Itaaliast tulin. Olin Pisa lähedal, vaatasin Pisa torni ära ja käisin Firenzes. Nüüd olin kaks päeva kodus ja – üllatus, üllatus – juba lähen sinna tagasi. Ja tõtt-öelda sõidan Itaaliasse juba lausa viiendat korda elus.


Mis on tegelikult huvitav, sest esimesed kaks selle maa külastust olid üsna ebameeldivad. Mulle kohe üldse ei meeldinud. Mõtlesin veel, et selline mulje ei saa võimalik olla, sest kõik tuttavad aina rääkisid, kui tore Itaalias on. Kuid pärast kolmandat korda minu meelsus muutus.


Roomaski olen varem käinud, aga nüüd jään sinna nädalaks ja sõna otseses mõttes kultuurireisile. Pealegi pani Estonian Air aasta algul esimest korda käiku otsereisi ja mul õnnestus ühena esimestest ülisoodsa hinnaga pilet hankida. Nii et odavam oli vahepeal paariks päevaks koju tulla, riided ära pesta ja Eesti õhku hingata kui Pisast Rooma sõitma hakata.


Muide, praegu Itaalias valitsevat ligi 40-kraadist kuumust ma ei karda. Sest see ongi ainus asi, millest Eestis olles puudust tunnen!


«Paar» alustab taas septembris, aga juba augustis alustame esimeste võtete ning meeskonna ülevaatusega. Et kes on rivisse jäänud ja kes mitte. Üks toimetaja läks ära ja nüüd on vaja uut otsida.

Miks ei ole telekast peale korduste midagi vaadata ja raadiostki kostavad arhiiviriiulitelt pärit saated? Sest tele- ja raadiorahvas puhkab. Küsimusele, kuidas ja kus nad puhkavad, saab alates tänasest vastuse Postimehe uuest rubriigist «Saatejuht puhkab». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles