Eluheidikud käivad end Saaremaa kaubamajas pesemas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutu pargipingil lamamas.
Kodutu pargipingil lamamas. Foto: Peeter Langovits

Saaremaa kaubamaja on mitmel korral kokku puutunud ebameeldivate juhtumitega, kus eluheidikud käivad ennast ja oma riideid kaubamaja esimese korruse invatualetis pesemas.

Saaremaa kaubamaja juhataja Tiiu Pensa sõnul ei piirdu elu hammasrataste vahele jäänud inimesed vaid sellega, et pesevad ennast, mitmel juhul on hakatud pesema ka oma riideid, kirjutab Meie Maa.

«No praegu on ju külmad ilmad ning eks nad loodavad sooja saada ja ennast pesta, kuid loodame, et kaubamaja turvamees välistab edaspidi taolised juhtumid,» osutas Tiiu Pensa.

«Eks selline avastus ole küllaltki šokeeriv, et keegi on käinud ennast seal pesemas, sest pärast tuleb koristajal tualett ikka põhjalikult ära koristada ja tuulutada,» ütles Tiiu Pensa.

Kuressaare linna sotsiaalnõunik Piret Tenno pakkus lahenduseks, et kaubamaja võiks taolised isikud suunata linna sotsiaalosakonna poole pöörduma, sest Tolli tänava päevakeskuses on pesemisvõimalused olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles