Tunnustatud ooperistaar annab kontserdi Saaremaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.


Täna kell 20 annab Saaremaa ooperipäevade raames Kuressaare lossi kapiitlisaalis kontserdi Ain Anger, kes on tõusnud Euroopa ooperitaeva üheks säravamaks täheks ning esineb Eestis aastatepikkuse pausi järel.

Anger on Viini riigiooperi esibass ning mänginud peaosalist Philippe Teist Giuseppe Verdi ooperis «Don Carlos».


Kell 17.30 saab Kuressaare Linnateatris nautida Aino Kallase eestikeelset draamat ja Tauno Pylkkäneni soomekeelset ooperit «Patseba Saaremaal».


Tänaste etenduste ja kontsertide hinnad on vahemikus 100–150 krooni.
Nädal aega kestev Saaremaa ooperifestival toob lavale tippsolistid ja dirigendid nii Eestist kui ka välismaalt.


Esinejate hulgas on Vanemuise sümfooniaorkester, Moskva Suure Teatri solistid, Black American Opera Broad­waylt ja Eri Klas.


Homme kell 20 etendub Kuressaare lossi ooperimajas esimest korda Eestis Broadway etendus «Porgy ja Bess». Lossihoovi on selleks püsti pandud ilmastikukindel tõusvate pingiridadega telk, kuhu mahub üle 1000 inimese, ning 500-kohaline kohvik.


Infot ooperipäevadel toimuva kohta saab Arensburg Boutique Hotell & Spast, mis asub Kuressaares aadressil Lossi tänav 15.


Seal on müügil ka piletid kõigile ooperipäevade kontsertidele ja etendustele. 21.–26. juulini on iga päev kell 17 kavas autogrammitund.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles