Venekeelse raadio juht: orden on kogu meeskonnale

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mary Velmet abikaasa Toomas Velmetiga.
Mary Velmet abikaasa Toomas Velmetiga. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

President Toomas Hendrik Ilveselt Valgetähe V klassi ordeni saanud Raadio 4 peatoimetaja Mary Velmet loeb auraha tunnustuseks kogu oma meeskonna tööle.


«Loomulikult olen ma tänulik ja õnnelik,» kommenteeris ta uudist venekeelsele Postimees.ee'le.

«Tegelikult on see tunnustus Raadio 4-le. Elu on selline, et kogu kollektiiv teeb tööd ja üks saab autasu. Tulebki arvata, et see on tunnustus R4 meeskonna tööle nende saadete eest, mida me oleme teinud.»

President pidas teenetemärgi vääriliseks veel teisigi ajakirjanikke, kelle sõna on laiendanud meie kõigi mõtteruumi.

Valgetähe V klassi teenetemärgi saavad samuti ajakirja Horisont teadustoimetaja Rein Veskimäe ning pikaaegne Postimehe töötaja, kolumnist ja tõlkija Erkki Bahovski. Bahovski sai mullu ka Postimehe aasta arvamusliidri tiitli.

President tunnustas teisigi rahvusvähemuste esindajaid või nende eest seisjaid. Näiteks saab teenetemärgi parasitoloog, etoloog ja zoosemiootik Aleksei Turovski, veredoonor Maja Simukova, päästeametnik Mihhail Kozõrev ja Eesti Juudi Muuseumi rajaja Mark Rõbak.

Kokku annab president tänavu auraha 97 inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles