Korteriperemees võttis üürivõla katteks elanikelt sülearvuti

Martti Kass
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsis Kuressaare noormehe kodust arvutit. Foto on illustratiivne.
Politsei otsis Kuressaare noormehe kodust arvutit. Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Tänavu mais võttis Rando-nimeline mees ühelt tüdrukult Saaremaal väidetavalt üürivõlgade katteks ära viimase emale kuuluva sülearvuti ning arvuti omaniku sõnul keeldub mees talle arvutit tagasi andmast.

«Aprilli algusest kuni maini elas minu kasutütar Rando juures,» seletas ajalehe poole pöördunud murelik naine, kes ei tahtnud oma nime lehes avaldada, kirjutas Oma Saar.

«Kui tüdruk ära tuli, keeldus Rando talle meie sülearvutit tagasi andmast, väites tüdrukul üüri võlgu olevat, kuigi tüdruk kandis talle aprillis 1500 krooni üürirahaks.»

Naine tahtis kohe politseisse teatada, kuid tema sõnul hakkas Rando neid telefonitsi ähvardama ning väitis, et tal on politseis sõpru ja keegi nagunii talle midagi ei tee.

«Minuga keeldub Rando rääkimast, suhtleme vaid sõnumite teel,» rääkis naine, kes on mehele korduvalt meelde tuletanud, et mehe ja tema tütre vahelised asjad ei puutu temasse ning palus Randolt kas arvutit tagasi või selle eest raha.

Sellele vastas mees 15. juulil, et rahanõue tuleb unustada ning politseist tuleb avaldus tagasi võtta.

Naine meenutas, et nende tutvuse algul, umbes kaks aastat tagasi, rääkis Rando ta kasutütrele, et võib saada odavalt sülearvuteid. «Nüüd vaevab mind mõte, et äkki ongi tegemist Rando äriideega,» arvab naine, kartes, et tema 18-aastane tütar ei pruugi olla ainuke, kes ohvriks läks.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles