Saatejuht puhkab: Olaf Suuder

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal sattus Olaf Suuder populaarsesse matkapaika – Ahja jõe äärde, kus sõitis kanuul.
Eelmisel nädalal sattus Olaf Suuder populaarsesse matkapaika – Ahja jõe äärde, kus sõitis kanuul. Foto: Margus Ansu
Mida parasjagu teha tahan, seda ka tavaliselt teha saan

Mul on aasta ringi töö ja puhkus segamini. Tavaliselt ma pikka puhkust ei võta. Mida parasjagu teha tahan, seda ma tavaliselt ka teha saan.



Ajanappus pole takistuseks. Mulle meeldib puhkuse ajal väga kodus olla, aga nagu kõik teisedki, sõidan vahel ka ringi.



Osa minu vabast ajast täidavad ka võidusõidud, sest tegelen rallisõiduga. Paari vaba päevaga annab tegelikult päris palju ette võtta.



Näiteks möödunud laupäeval käisin Lõuna-Eestis kolleegi pulmas, pühapäeval harjutasin täiesti spontaanselt püssist laskmist ning teisipäeval sõitsin kanuuga mööda Ahja jõge. Pärast selliseid tegevusi on vahelduseks tööl käimine ka mõnus.



Päris lemmikut suvituskohta mul pole, kuna ma pole kunagi pingeridasid armastanud koostada. Praegu jalutan näiteks koeraga kodu lähedal Sakus ja seegi on puhkamiseks hea koht. Samas kui tekib tahtmine, siis saab alati välismaale sõita.



Ei oska öelda, kas eelistan puhata pigem kodu- või välismaal. Oleneb, mis teha on. Kaks nädalat tagasi olin tütrega koos Pariisis klassiekskursioonil ja oli ka väga tore. Ühte teisele ei oska eelistada, sõltub ju mineku põhjustest.



Möödunud aasta alguses viibisin kolm nädalat Aafrikas, ning nüüd on see nostalgia tagasi tulnud ning tahaksin tagasi minna. Samas nõuab selline reis väga palju planeerimist ja eeltööd. Selle aasta alguses külastasin Egiptust – pimedal ajal on sealgi mõnus olla.



Aga kui Eestiga tuttavaks saada, siis tuleb välja, et kohtade poolest on see tohutult suur maa ja siin on palju avastada. Kahjuks jäävad mõnele inimesele tuntud vaatamisväärsused ja stampkohad piiriks.



Ei meenu, et oleksin sel suvel ühtegi üritust külastanud. Võib-olla lähen Viljandi folgile, aga see pole veel kindel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles