Loomaaia külastajate arv kasvas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Habekotkas.
Habekotkas. Foto: Maaja Kitsing

Masust hoolimata kasvas Tallinna loomaaia külastajate arv 2008. aastaga võrreldes mullu 6,36 protsenti ning jõudis 329 607 inimeseni.


Tasulise päevapiletiga külastajate osakaal suurenes isegi 7,6 protsenti. Tallinnas ööbivate turistide vähenemine mõjutas ka loomaaeda, sest Tallinn City Card'iga külastajate arv kahanes 13,7 protsendi võrra.

Loomaaeda kimbutab jätkuvalt külm ja lumi, aga osa loomi pääseb talvisest Tallinnast lõuna poole, sest täna saadab esimene zoo-osakond Leedu poole teele ühe piisoni, uriaali, sinilamba ning siberi kaljukitse.

Teises zoo-osakonnas munesid talvemajas varjul olevad idakured eelmisel nädalal ja mõne nädala pärast saab selgeks, kas tegu on ikka viljastatud munadega. Kotkamäel paarituvad aktiivselt habekotkad ning pesapunumise ja pulmamänguga on agarasti ametis veel hiidmerikotkad, raisakotkad ja isegi kääpakotkad, kes muidu on tavaliselt märksa hilisemad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles