Kütusehind langes eile õhtul veel 10 senti

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neste oli eile esimene, kes bensiini hinda 50 senti alandas.
Neste oli eile esimene, kes bensiini hinda 50 senti alandas. Foto: Marina Puškar

Pärast Statoili teadet mootorikütuste hindade langetamisest 60 sendi võrra, alandas Neste eile õhtul oma hindu veel 10 sendi võrra liitri kohta.

Sellega odavnes kütuseliiter eile Neste tanklates sarnaselt teise suure jaemüüja Statoiliga 60 sendi võrra. Mõlema automaatjaamades maksab nüüd bensiini 95 liiter 17.70.

Selle hinnalangusega tulid kaasa ka kõik teised suuremad kütuste jaemüüjad, alandades õhtutundidel kütuste hinda päevasele 50 sendile lisaks veel 10 sendi võrra.

Kui naftabarreli hind ja seetõttu ka naftaoodete hind maailmaturul jätkab viimaste päevade suunda, pole välistatud, et ka Eestis bensiini- ja diislikütuse hind lähipäevil veelgi langeb.

«Eile hilisõhtul avaldatud USA laovarude raport näitas naftatoodete laoseisu oodatust suuremat kasvu, mis viis naftaturud uuele langusele. Turgude langusmeeleolu peapõhjuseks on nafta tarbimise vähenemine mitmes arenenud tööstusriigis, eelkõige USAs. Seetõttu panustame sisseostuhindade jätkuvale alanemisele,» kommenteeris olukorda Olerexi turundusjuht Antti Moppel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles