Laanet jätkab Saaremaa keskerakondlaste juhina

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Laanet
Kalle Laanet Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Laupäeval, 20. veebruaril toimus Keskerakonna Saaremaa piikonna aastakonverents, kus valiti piirkonna esimeheks tagasi Kalle Laanet, samuti valiti 11-liikmeline juhatus.

Keskerakonna Saaremaa piirkonna esimees Kalle Laanet kritiseeris teravalt oma ettekandes töötuse vähendamise lühiajalise tegevuskava puudumist Kuressaare linnavalitsusel ja maavalitsuse suutmatust seista hea saarlaste vajadustele vastava transpordi korraldamise eest, vahendas erakonna pressiteade.

«Töötute hulk suureneb, näiteks oktoobris kasvas Eestis töötus enim Jõgevamaal ja teisena just Saaremaal. Veebruari alguse seisuga oli Saaremaal töötukassa andmete kohaselt 1907 registreeritud töötut, mis teeb registreeritud töötuse määraks 13 protsenti. Töötuse vähendamiseks peab olema küll pikaajaline strateegia, kuid selle kõrval ei tohi unustada olukorra kohest leevendamist. Täna peame ennekõike keskenduma lühiajalisele tegevuskavale, hätta sattunud inimesed vajavad abi juba täna. Kuressaare linnavalitsus aga suhtub teemasse üleolevalt,» sõnas Laanet.

«Läinud aastal korraldas Saare maavalitsus ümber maakonna bussiliikluse selliselt, mis ei arvesta sõitjate vajadustega, tagasikäik on toimunud lennuühenduses ja normaalse transpordiühenduse katkemine Ruhnuga. Saare maavanem Toomas Kasemaa süüdistab oma ebaprofessionaalsuses ajakirjandust, kes talle väidetavalt liiga teeb. Pole teada, mis põhjusel maavanem pea alati ajakirjandusele selga kargab, kui kusagil on probleeme,» lisas Laanet.

Konverentsil esines ettekandega Keskerakonna esimees Edgar Savisaar.


Keskerakonna Saaremaa piirkonna juhatusse valiti Kristi Sillart, Aivar Aru, Mihkel Undrest, Astrid Sepp, Tõnis Kipper, Tarmo Nook, Mart Mäeker, Meelis Sepp, Kaljo Tuuling, Sille Lepp-Maas ja Koidu Allvee. Piirkonna aseesimeesteks kinnitati Aivar Aru ja Mihkel Undrest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles