Medvedev õnnitles Eestit iseseisvuspäeva puhul

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Medvedev
Dmitri Medvedev Foto: Pm

Venemaa president Dmitri Medvedev soovis president Toomas Hendrik Ilvesele saadetud läkituses Eestile õnne iseseisvuspäeva puhul.

Dmitri Medvedev palus oma kirjas Ilvesel vastu võtta õnnitlused rahvuspüha - iseseisvuspäeva puhul. Samuti soovis Venemaa president Ilvesele ja kogu Eesti rahvale õnne ja kordaminekuid.

Ilvesele on saatnud iseseisvuspäeva eel õnnitluse ka näiteks Ameerika Ühendriikide president Barack Obama, Hiina president Hu Jintao, Ukraina president Viktor Juštšenko, Pakistani president Asif Ali Zardari, Montenegro president Filip Vujanovic, Rootsi kuningas Carl XVI Gustaf, ÜRO peasekretär Ban Ki-moon, Kreeka president Karolas Papoulias, Malta president George Abela, Peruu president Alan Garcia, Saksamaa president Horst Köhler, Hollandi kuninganna Beatrix, Itaalia president Giorgio Napolitano ja Tšehhi president Vaclav Klaus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles