Ingrid Rüütel: meil on olnud halvemaidki aegu

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid ja Arnold Rüütel
Ingrid ja Arnold Rüütel Foto: Peeter Langovits

Kuigi Eesti riigi seisund on praegu üsna masendav, ei maksa meid Ingrid Rüütli arvates veel maha kanda, kuna meil on olnud halvemaidki aegu.

«Ma ütleks, et tegelikult on olukord ikka üsna masendav,» iseloomustas Rüütel Eesti tervislikku seisundit ETV-le antud intervjuus, vahendas ERR Uudised.

«Selline töötute armee, lisaks veel umbes sama palju tööjõulisi Eesti inimesi, kes on läinud välismaale /../ ja rääkimata muudest probleemidest, on kasvanud noorte narkomaania, kuritegevus, koolivägivald,» loetles Rüütel. «Ma ei tahaks neid asju hakata üles lugema, aga neist ei pääse ka mööda,» nentis ta.

Samas aga on Ingrid Rüütli hinnangul praegusel ajal rõõmustamist väärt Eesti kultuur. «Nii meie professionaalne kultuur - meie heliloojad, muusikud, lauljad, teatrid - see kõik on suurepärane, aga lisaks ka laulu- ja tantsupeod, folkoorifestivalid,» loetles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles