Näitleja Marika Vaarik: kodutööd lükkan argipäeva

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Vaarik
Marika Vaarik Foto: Pm

Viimasel ajal on nii juhtunud, et puhkepäevi on aina vähemaks jäänud. Neid tuleb suisa harva ette, sest pidevalt on vaja kuhugi minna ja midagi teha. Suure osa ajast võtab ju teatritöö, aga ka TV 3 seriaal «Kättemaksukontor» ja Eesti Televisiooni lastesaade «Saame kokku Tomi juures», pluss veel muud nipet-näpet.


Ja kuigi töörohkust võib tänapäeval suureks õnneks nimetada, istun mina vabal päeval kõige meelsamini kodus. Lihtsalt olen. Isegi siis, kui kodused tööd ja toimetused on aja jooksul kuhjunud, lükkan nende tegemise puhkepäeva pealt edasi ja katsun toimetada siis, kui on niigi hästi kiire. Pean silmas tubade koristamist, pesu triikimist ja pesemist – kõiki niisuguseid töid. Et kui mul vaba päev tekib, siis, jah, vastupidi, ei teeks üldse mitte midagi. Töökas inimene ütleks selle kohta, et mida sa logeled ja laiskled.



Tütar Ruudu on avastanud enese jaoks ratsutamise ja tegelikult oleks mul väga hea meel, kui jõuaksin puhkepäeval tema juurde Rahula talli. Meil on ju ka hobune. Oleks tõesti hea, kui sinnagi jõuaks...



Abikaasa Mardiga aga teeme vahel midagi head süüa. Katsetame uusi retsepte, raske on midagi eraldi välja tuua. Lihtsalt võtame kokaraamatu ette ja hakkame katsetama, sest kumbki meist pole suur väljaskäija või restoranides einestaja. Restorani võib endale ka kodus teha.


Ja siis lihtsalt oleme ja ... nii ongi väga tore.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles